Lediga tjänster

Är du intresserad av ett omväxlingsrikt och utvecklande arbete med människor? Då kan Ekgården vara rätt arbetsplats för dig. Nedan finner du en lista över lediga tjänster, inkl. korta arbetsbeskrivningar.

May 01, 2019

Vi söker timvikarier till våra ungdomsboenden

Beskrivning:

Som timvikarie utför du i princip samma arbete som boendestödjarna, med undantag för den långsiktiga planeringen. Du är ansvarig för ungdomarnas välmående och fritidsgestaltning, och hjälper till när ungdomarnas funktionsnedsättningar blir till hinder i vardagen. Du följer med på fritidsaktiviteter såsom bad, ridning och utflykter, och tar hand om vardagliga sysslor som ungdomarna inte själva klarar av, exempelvis matlagning och städning. Arbetet innefattar även en pedagogisk aspekt, där du hjälper ungdomarna att träna sina kommunikationsmetoder och självständighet i de dagliga rutinerna.

Arbetet är omväxlingsrikt och personligt utvecklande. På Ekgården har vi på grund av våra ungdomars behov en hög bemanning, vilket innebär att det alltid kommer att finnas kollegor på plats som kan backa upp och hjälpa till vid behov.

Tjänsterna gäller timvikariat

Krav

Du bör ha fyllt 20 år och körkort är en fördel. Tidigare erfarenhet och gymnasial utbildning inom barn och fritid eller vård är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret är lagkrav.

May 01, 2019

Vi söker timvikarier till gymnasiesärskolan

Beskrivning

Som timvikarie i skolan har du i princip samma arbetsuppgifter som elevassistenterna, med undantag för den långsiktiga planeringen. Du följer eleverna genom skoldagen och hjälper dem att delta och ta till sig undervisningen, som bygger på individuellt utformade läroplaner med fokus på självständighetsträning, estetiska uttrycksformer och handarbete. Du ansvarar för elevernas välmående under skoldagen, och hjälper till när deras funktionsnedsättningar blir till hinder. 

 

På Ekgården har vi på grund av våra ungdomars behov en hög bemanning, vilket innebär att det alltid kommer att finnas kollegor på plats som kan backa upp och hjälpa till vid behov.

Tjänsterna gäller timvikariat

Krav

Du bör ha fyllt 20 år och körkort är en fördel. Tidigare erfarenhet och gymnasial utbildning inom barn och fritid eller vård är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret är lagkrav.

Please reload

Så här söker du

Anökningar till boendetjänster:

Skicka ditt CV, personligt brev och referenser till peter@ekgarden.se 

Anökningar till skoltjänster:

Skicka ditt CV, personligt brev och referenser till peter@ekgarden.se 

Skriv även vilken/vilka tjänster du är intresserad av

Vi hör av oss snarast till dig och återkopplar.

© Ekgården 

  • Facebook - White Circle

Följ oss på Facebook!

Kontakt:

Föreståndare: Peter Friemann, 070 013 27 58, peter@ekgarden.se

Rektor:           Marcel Desax,   073 205 45 01, rektor@ekgarden.se

Verksamheten ligger i Vagnhärad, Södermanland, Sverige.